Élje túl a Mobilgeddon-t!

Élje túl a Mobilgeddon-t!

Élje túl a Mobilgeddon-t!

Frissítse régi weboldalát egy modern, mobilbarát weboldalra, teljes adatmentéssel!

Jól hangzik? És mindezt akár magas költségek nélkül, kedvező áron veheti igénybe.

Mindannyian hallottunk már a Google legújabb algoritmus-változtatásáról, melyet röviden – és vészjóslóan – csak ”mobilgeddonként” emlegetnek. Akik még nem készültek fel a mobilkorszakra és weboldaluk még nem reszponzív (mobilbarát), azokra komoly veszélyek leselkednek a Google találati listájában való hátrébb kerüléssel. Ez különösen azoknak jelent komoly pénzügyi veszélyt is, akiknek a weboldala eddig jó helyen szerepelt a találati listában, és ebből komoly anyagi bevételük származott. A Google új algoritmusa ugyanis kiemelt tényezőként kezeli a weboldalak mobil és tablet képernyőn való megfelelő kezelhetőségét.

Ahhoz hogy vállalkozása versenyképes maradhasson és továbbra is jövedelmező legyen, ill. ha még eddig nem volt kedvező helyen a találati listában, most itt a kiváló alkalom, hogy ezekre a kihívásokra válaszoljon.

Komplett weboldal-megújítási ajánlatunk ezekre a kihívásokra nyújt megoldást.

Régi weboldalából egy új, mobilbarát weboldalt készítünk teljes adatmentéssel és SEO audittal!

Ez azonban komolyabb tudást, tapasztalatot és szakértelmet igényel, hiszen a régi weboldal komponensei, a modulok és a tartalmi elemek sokszor nem kompatibilisek az új rendszerrel, át kell telepíteni az új rendszert, az adatbázisokat, sokszor adatokat kell menteni, a megjelenésen csiszolni, fejleszteni, úgy, hogy a tartalom megmaradjon, az adminisztrátori és a felhasználói élmény fokozódjon, nagyobb biztonsággal és korszerűbb megjelenéssel párosulva az új rendszerben.

Ha segítségre van szüksége weboldala mobilbaráttá tételében, forduljon tapasztalt csapatunkhoz, hiszen már jó néhány weboldal felújítása, fejlesztése fűződik nevünkhöz.

Ajánlatunk az alábbi előnyöket kínálja:

  • 10 éve foglalkozunk weboldalak készítésével és fejlesztésével.
  • Nagy tapasztalatunk van a régebbi verziók frissítésében, az ilyenkor felmerülő problémák, kihívások kezelésében.
  • Weboldala teljes tartalmát áttesszük egy új, mobilbarát oldalra.
  • Csapatunkban designerek is megtalálhatók, így régi weboldalát egy modernebb megjelenéssel is felfrissíthetjük.
  • Szükség esetén vállaljuk a weboldal további munkálatait is: adminisztrátori teendők, tartalom-frissítés, keresőoptimalizálás, közösségi média megjelenés, online marketing fejlesztések, stb.

Hogyan dolgozunk? 

  • Amint felvette velünk a kapcsolatot és megbeszéltük az elképzeléseit, árajánlatot és határidőt adunk meg.
  • A weboldal fejlesztési munkálatai egy saját tárhelyünkön készülnek, ezáltal Önnek nem szünetel a weboldala.
  • A saját tárhelyünkön elvégezzük a weboldal frissítését és felújítását a megbeszéltek szerint, amelyet Ön is meg tud tekinteni.
  • Amennyiben mindennel elégedett, a régi weboldalt kicseréljük az újra, így mindössze néhány percig, max. 1-2 óráig szünetel a weboldala és az új megjelenése komoly presztizs növekedéssel jár:)

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.


Néhány referenciánk:

Joomla és Virtuemart fejlesztés a Szerelvénykiss áruház számára

Joomla és Virtuemart fejlesztés a Szerelvénykiss áruház számára

Az ipari szerelvények és alkatrészek kereskedelmével foglalkozó Szerelvénykiss Webáruház azzal a feladattal bízott meg minket, hogy a meglévő - a Joomla és a Virtuemart régebbi verzióival működő - webshopját teljes mértékben korszerűsítsük.

Bővebben


Weboldal megújítás a Zirci Ciszterci Apátság számára

Weboldal megújítás a Zirci Ciszterci Apátság számára

Nagy örömünkre szolgál, hogy a híres Zirci Ciszterci Apátság és Látogatóközpont új weboldalát elkészíthettük. Az apátság már rendelkezett egy weboldallal, amely felett azonban már eljárt az idő, ezért a felújítási projektekhez kapcsolódóan az Apátság weboldala is megújításra került.

Bővebben


Weboldal felújítás az ELTE Néderlandisztika Tanszéke számára

Weboldal felújítás az ELTE Néderlandisztika Tanszéke számára

Az ELTE Néderlandisztika Tanszéke egy rendkívül komplex feladattal fordult hozzánk. Egy sok éves, a Joomla 1.5-ös változatában készült oldalt kellett egy korszerübb, Joomla rendszerbe áttenni.

Bővebben


Weboldal készítés az Impulsus Kft. számára

Weboldal készítés az Impulsus Kft. számára

Elkészíthettük az immár évtizedes múltra visszatekintő, patinás tanácsadó cég, az Impulsus Kft. új weboldalát. A vállalkozás eddigi weboldala felett már eljárt az idő, és a további fejlesztéseket már egy megújúlt weboldalon szerették volna elvégeztetni.

Bővebben

Weboldal megújítás a Zirci Ciszterci Apátság számá...
A sikeres üzleti weboldal alapjai

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://webshine.eu/