OpenCart webáruházfejlesztés

OpenCart webáruház
fejlesztés

Használja ki
a nyílt forráskód előnyeit!

Ajánlatkérés

 

Lépjen magasabb szintre az OpenCart webáruház rendszerrel!

Az OpenCart a világ egyik vezető nyílt forráskódú webáruház rendszere, amelyet cégek tízezrei használnak. Kifejezetten a webes értékesítésre, kiemelkedő online vásárlási élmény kiszolgálására készült webáruház motor, jelentős fejlesztői bázissal. Költséghatékonysága miatt ideális választás a kis és középvállalkozások számára, de sokoldalúsága miatt a nagyvállalatok többsége számára is megfelelő választás lehet. Előnye, hogy rendkívül gyorsan bevezethető. Cégünk sok éves tapasztalattal és több tucat sikeres OpenCart webáruház projekttel ideális választás bármilyen OpenCart fejlesztés elvégzésére.

Az OpenCart webáruház fejlesztésről külön tematikus weboldalt üzemeltetünk további információkkal és sok referenciával, amelyet az alábbi linken tekinthet meg:

www.shopshine.eu

Az OpenCart előnyei

1. Nyílt forráskód

Az OpenCart nyílt-forráskódú, vagyis ingyenesen letölthető, szabadon felhasználható és továbbfejleszthető. Legfőbb előnye a költséghatékonyság.

2. Sokoldalúság, nagy számú kiegészítő modul

Az OpenCart számtalan beépített képességgel rendelkezik, amelyeket ha egyedileg kellene lefejleszteni csak nagyon nagy költséggel lehetne lefejleszteni. Ha az alap rendszerben nem elérhető funkcióra van szükségünk számtalan ingyenes vagy kedvező árú kiegészítő modulból választhatunk.

3. Folyamatos fejlesztés

Ha webáruházat szeretnénk létrehozni, akkor célszerű olyan rendszert választani, amely nem avul el és folyamatosan fejlesztik. Az OpenCart ilyen rendszer és biztosak lehetünk benne, hogy még sok év múlva is korszerű lesz a webáruházunk.

4. Elterjedt, népszerű rendszer

Az OpenCart népszerű, kiforrott és rendkívül elterjedt webáruház rendszer, emiatt nem kell tartanunk attól, hogy fejlesztésével és működtetésével elakadunk. Sok vállalkozás specializálódott mind a működtetésére és fejlesztésére, mind az egyedi modulok programozására.

Indítsuk el OpenCart webáruházát akár 2 hét alatt!

Az OpenCart képességeiből adódóan és kompetenciáinknak köszönhetően webáruházát akár villámgyorsan bevezetjük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az OpenCart alaprendszer fő funkciói a teljesség igénye nélkül

 • Fejlett katalógus-funkciók
 • Többféle terméktípus kezelése
 • Vásárlói csoportok kezelése
 • B2B webáruház lehetősége
 • Promóciók és kuponok
 • Multi Store webáruház (több webáruház kiszolgálása egy adminisztrációs felületről és adatbázisból)
 • Beépített statisztikák
 • Tartalomkezelés
 • Fizetési és szállítási módok széles köre
 • SEO, keresőoptimalizálás
 • Integrációs lehetőségek
 • Fejlett adminisztrációs felület
 • Cachelési eljárások
 • Stabilitás és biztonság
 • Importálási lehetőségek

Miért a WebShine?

Webműhelyünkben OpenCart alapokon fejlesztünk webáruházakat főként kis és középvállalkozások számára

Tapasztalat

Nyolc éve foglalkozunk OpenCart webáruházak fejlesztésével. Csapatunkban megtalálható mind grafikus, mind programozó, mind pedig online marketing szakember, így az OpenCart projektek kivitelezése során teljes spektrumú szolgáltatást tudunk nyújtani.

Gyors bevezetés

Az OpenCart képességeiből adódóan és kompetenciáinknak köszönhetően webáruházát akár villámgyorsan bevezetjük. Természetesen ez már a megrendelő részéről is a projekt komoly előkészítettségét igényli.

Nagyszámú referencia

Kérjük tekintse meg már elkészült főbb OpenCart projekt referenciáinkat

OpenCart referenciák

 

OpenCart webáruház fejlesztés ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.