Megfizethető és jövedelmező webáruház megoldások

Webáruház igényeire átfogó megoldást tudunk ajánlani, nagyszámú referenciával!

webshopNapjainkban egyetlen értékesítéssel foglalkozó vállalkozás sem nélkülözhet egy jól működő és bevételt termelő webáruházat. Azonban amikor termékeink online értékesítéséhez webáruház megoldást keresünk mind árban, mind szolgáltatásban nagyon eltérő ajánlatokkal találkozhatunk. A túlzottan olcsó árfekvésű megoldásoktól azonban nem várhatunk túl sokat, a rendkívül drága árfekvésű webshop rendszerek pedig sok kisvállalkozás számára aránytalanul nagy befektetést jelenthetnek.

Miért mi lehetünk Önnek a legjobb megoldás webáruháza elkészítéséhez?

  • Csapatunk tagjai 10 éve webáruházakat fejlesztő szakértők, akik rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek az ilyen projektek kivitelezésében, ezen kívül nagy jártasságra tettek szert a webshopok bevételnövelő megoldásaival kapcsolatban is.
  • Csapatunk deklarált célja, hogy Ön a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legkorszerűbb, legjobban használható és legjövedelmezőbb webáruházat kapja!
  • Az általunk fejlesztett webáruházak könnyen kezelhetőek, gyorsak, korszerűek, biztonságosak és mobilbarátak, amelyhez sokféle bevételnövelő online marketing eszközt is tudunk ajánlani.
  • Szolgáltatásaink felölelik a webáruház létrehozásához, üzemeltetéséhez és az online marketing tevékenységekhez szükséges minden tevékenységet, ezáltal egy teljes spektrumú szolgáltatást nyújtunk.
  • Ügyfeleink jellemzően olyan kis- és középvállalkozások, akik szeretnék termékpalettájukat az Interneten is megjelentetni, és egy megbízható, korszerű, könnyen kezelhető, de ugyanakkor megfizethető megoldást keresnek.

Ha segítségre van szüksége termékei online értékesítéséhez, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen már jónéhány sikeresen működő és nagy bevételt termelő webáruház létrehozása fűződik nevünkhöz.

Milyen webáruház rendszereket használunk?

Egyedi, CMS vagy bérelhető rendszerekben is otthon vagyunk!

  • Kiemelten fejlesztünk a kifejezetten webáruházak számára létrehozott OpenCart nyílt forráskódú webshop rendszerben. Ez a népszerű rendszer különösen sokoldalú és nagyon összetett megoldásokat lehet vele kivitelezni. Több ezres nagyságrendű termékpalettánál, egyedibb fejlesztéseknél, valamint nagy látogatottságú vagy nagy terhelésű webáruházak számára ezt a rendszert szoktuk ajánlani, valamint akkor is, ha az ügyfél nem bérelhető webáruházat szeretne. Tematikus OpenCart bemutatkozó weboldalunkat itt tekintheti meg, sok információval és referenciával: shopshine.eu
  • A Joomla tartalomkezelő (CMS) rendszerben számtalan webáruház komponenssel dolgoztunk már, leginkább a VirtueMart-al, amelyben nagyon sok referenciával rendelkezünk, ezen kívül fejlesztünk még a Joomla Mijoshop és Joomshopping komponenseiben is.
  • Természetesen a bérelhető webáruház rendszereknek is megvannak az előnyei és a létjogosultsága. Az Unas Magyarország vezető bérelhető webáruház rendszere, és nem véletlenül. Ebben a rendszerben is sok tapasztalatot szereztünk rendkívül nagy forgalmú, piacvezető webáruházakban való közreműködéssel. A bérelhető webáruházaknak, így az Unasnak is az a  legfőbb előnye, hogy nagyon sok integráció "kulcsrakészen" található meg bennük, de a szakértő fejlesztő segítsége ezeknél is elengedhetetlen.
  • A ShopRenter szintén egy közkedvelt bérelhető webáruház rendszer, amiben nagyon sokat dolgoztunk. ShopRenter webáruház indításánál vagy továbbfejlesztésénél is bízza szakértő segítségünkre magát, hogy webáruházát egy magasabb szintre fejleszthessük.

A fenti rendszerek választékából egyedi igényei alapján kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, hogy webáruháza a legoptimálisabban működhessen!

Amennyiben webáruház indítását vagy meglévő webáruháza továbbfejlesztését tervezi, kérje konzultációnkat, ahol szívesen segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

 

Unas

Unas

Természetesen a bérelhető webáruház rendszereknek is megvannak az előnyei és a létjogosultsága. Az Unas Magyarország vezető bérelhető webáruház rendszere, és nem véletlenül. Ebben a rendszerben is sok tapasztalatot szereztünk rendkívül nagy forgalmú, piacvezető webáruházakban való közreműködéssel. A bérelhető webáruházaknak, így az Unasnak is az a legfőbb előnye, hogy nagyon sok integráció "kulcsrakészen" található meg bennük, de a szakértő fejlesztő segítsége ezeknél is elengedhetetlen.

Bővebben


ShopRenter

ShopRenter

A ShopRenter szintén egy közkedvelt bérelhető webáruház rendszer, amiben nagyon sokat dolgoztunk. ShopRenter webáruház indításánál vagy továbbfejlesztésénél is bízza szakértő segítségünkre magát, hogy webáruházát egy magasabb szintre fejleszthessük.

Bővebben


OpenCart

OpenCart

Kiemelten fejlesztünk a kifejezetten webáruházak számára létrehozott OpenCart nyílt forráskódú webshop rendszerben. Ez a népszerű rendszer különösen sokoldalú és nagyon összetett megoldásokat lehet vele kivitelezni. Több ezres nagyságrendű termékpalettánál, egyedibb fejlesztéseknél, valamint nagy látogatottságú vagy nagy terhelésű webáruházak számára ezt a rendszert szoktuk ajánlani, valamint akkor is, ha az ügyfél nem bérelhető webáruházat szeretne. Tematikus OpenCart bemutatkozó weboldalunkat itt tekintheti meg, sok információval és referenciával: shopshine.eu

Bővebben


Joomla (Virtuemart)

Joomla (Virtuemart)

A Joomla tartalomkezelő (CMS) rendszerben számtalan webáruház komponenssel dolgoztunk már, leginkább a VirtueMart-al, amelyben nagyon sok referenciával rendelkezünk, ezen kívül fejlesztünk még a Joomla Mijoshop és Joomshopping komponenseiben is.

Bővebben

 

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.