Joomla weboldalak biztonsági fejlesztése, helyreállítása

Feltört, sérült Joomla weboldalát helyreállítjuk, teljeskörű garanciával!

Joomla logoA Joomla és a hozzá hasonló nyílt forráskódú rendszerek legfőbb előnye az ingyenesség, a könnyű kezelhetőség, a nagyszámú ingyenes vagy olcsó kiegészítő, a számtalan gyönyörű sablon, a laikusok számára is viszonylag könnyű kezelhetőség és a folyamatosan fejlesztett rendszermag. A nyílt forráskódnál azonban hiába örülünk a kedvező árnak, ha ugyanezzel a nyíltsággal együtt járó biztonsági kockázatokat nem kezeljük megfelelően. Sajnos ezek a rendszerek a hackerek körében is eléggé népszerűek, és elég gyakoriak - különösen a régebbi Joomla verziók esetében -  a Joomla weboldalak meghekkelésével és egyéb illegális célokra való felhasználásával járó feltörések.

Előre kell bocsátanunk, hogy a megfelelő kezelés mellett és az ajánlott biztonsági előírások, valamint néhány biztonsági kiegészítő alkalmazása mellett a Joomla tartalomkezelő rendszerek használata semmivel sem kockázatosabb, mint bármilyen más megoldás.

Joomla biztonsági audit szolgáltatásunk ezekre a kihívásokra nyújt megoldást

Ez azonban komolyabb tudást, tapasztalatot és szakértelmet igényel, hiszen ismerni kell a rendszer sajátosságait, és azokat a pontokat is, amelyek kihívást jelentenek. Ezen kívül járatosnak kell lenni a hackerek lehetséges módszereiben is a támadás kivédésére és a helyreállítás folyamán is. Mivel 10 éve fejlesztünk a Joomla rendszerben, több százas nagyságrendű elkészített weboldal referenciánk van, valamint több tucat sikeres verziófrissítést és feltört Joomla helyreállítást végeztünk már el, ez a tapasztalat természetesen a rendelkezésünkre áll.

Ha segítségre van szüksége Joomla alapú weboldala feltörés utáni helyreállításában, forduljon tapasztalt csapatunkhoz, hiszen már jó néhány weboldal helyreállítása és biztonsági fejlesztése fűződik nevünkhöz. A helyreállított és biztonságilag rendbe tett weboldalainknál még nem fordult elő, hogy újra feltörték volna!

Ajánlatunk az alábbi előnyöket kínálja

 • Mivel 10 éve foglalkozunk Joomla alapú weboldalak fejlesztésével, feltört weboldalát teljeskörűen helyreállítjuk minden eredeti funkciójával együtt, a vírusos fájlokat azonosítjuk és töröljük, felmérjük a kockázatokat, weboldalát biztonságilag fejlesztjük és ellenállóvá tesszük a későbbi támadásokkal szemben.
 • A régebbi Joomla verziók (1.0, 1.5, 1.6, 1.7, 2.5, 3.x, 4.x) helyreállításánál a rendszer frissítését is elvégezzük a legújabb verzióra. Nagy tapasztalatunk van a régebbi Joomla verziók frissítésében, az ilyenkor felmerülő kihívások kezelésében.
 • Ha weboldalát a Google már "Bejelentett támadó webhelyként" azonosította, a helyreállítás után benyújtjuk a Google felé a felülvizsgálati kérelmet, amelyet általában 1-2 nap után el is fogadnak és a weboldal korlátozását feloldják.
 • Kijavítjuk a weboldalán talált hibákat és optimalizáljuk a működését.
 • Megszüntetjük a weboldalára érkező spam-regisztrációt és spam-űrlapküldést.
 • A biztonság helyreállítása és a működés optimalizálása után weboldala általában a keresőkben is lényegesen jobban szerepel.
 • Ellenőrizzük, és szükség esetén rendbetesszük a weboldalon keresőoptimalizálás szempontjából a legfontosabb dolgokat.
 • Az oldal "finomhangolása" során beállítjuk az oldal lehető leggyorsabb betöltődési idejét, amely napjainkban kiemelkedő fontosságú a keresők helyezéseinél. (Ez a szolgáltatásunk függ a szerver adottságaitól is.)
 • Minden Joomla összetevőt (sablon, komponens, modul, plugin, stb.) mi biztosítunk, ezért az Önnek nem kerül plusz pénzébe. 
 • Mivel weboldala nem kényszerül további "kényszerszünetekre" és leállásokra, jelentősen növekedhet az oldal által termelt bevétel és megrendelés, amely különösen webáruházaknál lehet létfontosságú.
 • Szükség esetén vállaljuk a weboldal további munkálatait is: adminisztrátori teendők, tartalom-frissítés, keresőoptimalizálás, közösségi média megjelenés, online marketing fejlesztések, stb.

Hogyan dolgozunk?

 • Amint felvette velünk a kapcsolatot, átnézzük a weboldalt, szerződést kötünk, árajánlatot és határidőt adunk meg.
 • Ha weboldalát feltörték, elvégezzük a helyreállítást, szükség szerint a verziófrissítéseket, majd biztonsági auditunk folyamán végigmegyünk minden kockázati szemponton és biztonságilag fejlesztjük, ellenállóvá tesszük weboldalát.
 • Amennyiben nem törték fel weboldalát, de szeretné biztonságilag fejleszteni, egy biztonsági audit során ebben az esetben is elvégzünk minden fejlesztést és ellenállóvá tesszük weboldalát.
 • Ha weboldalát a Google "Bejelentett támadó webhelyként" azonosította, a helyreállítás után benyújtjuk a Google felé a felülvizsgálati kérelmet.
 • Miután weboldalát helyreállítottuk és megszüntettünk minden korlátozó tényezőt, weboldala vagy webáruháza zavartalanul működhet és termelhet tovább.
 • Amennyieben igényli karbantartási szerződés keretében rendszeresen átnézzük, frissítjük és biztonságilag karbantartjuk weboldalát. (Erről bővebb információt Joomla webmester szolgáltatásunk leírásánál találhat.)

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.