Joomla weboldalak frissítése, fejlesztése

Frissítse régi Joomla weboldalát egy modernre, teljes adatmentéssel!

Joomla logoA Joomla tartalomkezelő rendszer az egyik legjobb a világon, amely a folyamatos fejlesztés eredményeképpen egyre inkább megújul, és egyre sokoldalúbbá válik. Azon ritka rendszerek egyike, amelynél a régebbi verziók is közel hasonló színvonalon működtek, és még a mai napig is nagy számú weboldal “motorját” jelentik. A fejlődés azonban nem állt meg, és a még néhány éve is a legkorszerűbbnek számító Joomla 1.5-ös, 2.5-ös és 3-as rendszerek mára lassan elavulttá válnak szerkezetükben, tudásukban és biztonságban a Joomla legújabb verzióihoz képest. A Joomla 1.5-re a hivatalos támogatás sok éve megszűnt, a Joomla 2.5 esetében pedig 2014 végén szűnt meg a további fejlesztés. A Joomla 3 még 2023 augusztusáig kapott biztonsági frissítéseket. Minden szempontból indokolt tehát, hogy akiknek a weboldala még ilyen rendszerekre épül, az minél hamarabb frissítsen az aktuális, új Joomla 4-es verzióra.

Komplett weboldal-megújítási ajánlatunk ezekre a kihívásokra nyújt megoldást

Ez azonban komolyabb tudást, tapasztalatot és szakértelmet igényel, hiszen a régi sablon, a komponensek, a modulok és a tartalmi elemek sokszor nem kompatibilisek az új rendszerrel, át kell telepíteni az új rendszert, az adatbázisokat, sokszor adatokat kell menteni, a megjelenésen csiszolni, fejleszteni, úgy, hogy a tartalom megmaradjon, az adminisztrátori és a felhasználói élmény fokozódjon, nagyobb biztonsággal és korszerűbb megjelenéssel párosulva az új rendszerben.

Ha segítségre van szüksége Joomla alapú weboldala frissítésével, fejlesztésével kapcsolatban, forduljon tapasztalt csapatunkhoz, hiszen már több százas nagyságrendű weboldal felújítása, fejlesztése fűződik nevünkhöz. (A Joomla alapú weboldalak verziófrissítését az alábbi verziókra ajánljuk és végezzük: 1.0, 1.5, 1.6, 1.7, 2.5. valamint a 3-as verzió változataira. A frissítésre a jelenlegi legújabb verziót, a Joomla 4.4-et használjuk.) Időközben megjelent a Joomla 5.0 is, igény esetén a Joomla 5-ös verziójára frissítjük weboldalát.

Frissítés Joomla 4-re!

2021 augusztusában megjelent a Joomla legújabb nagy verziószámú kiadása a Joomla 4. Lassan a téma és komponens gyártók is utolérik a kiadást és lefejlesztették a kiegészítőket is Joomla 4-re. Bár a Joomla 3-at még lehet használni, indokolt a frissítés során a Joomla 4-re frissíteni. Mik az előnyök? A teljesség igénye nélkül: teljesen újratervezett modernizált adminisztrációs felület, gyorsaság, jobb keresőoptimalizáltság, fejlettebb biztonság és számtalan új vagy továbbfejlesztett funkció. Természetesen Joomla weboldala frissítését Joomla 4-re oldjuk meg!

Frissítés Joomla 5-re!

2023 novemberében megjelent a Joomla 5.0. Bár a Joomla 4-hez még legalább egy évig fognak kiadni frissítéseket a felújítás során a Joomla 5-re is tudunk frissíteni. A Joomla 5 esetében is fejlesztésre került a gyorsaság, jobb keresőoptimalizáltság, fejlettebb biztonság és számtalan új vagy továbbfejlesztett funkció. A Joomla 5-ös verziója már kizárólag minimum Php 8.1-es környezetben fut.

Ajánlatunk az alábbi előnyöket kínálja

 • 10 éve foglalkozunk Joomla alapú weboldalak készítésével és fejlesztésével.
 • Nagy tapasztalatunk van a régebbi Joomla verziók frissítésében, az ilyenkor felmerülő problémák, kihívások kezelésében.
 • Ha valamilyen okból másképp megoldhatatlan, adatrögzítőinkkel akár manuálisan is átmentjük az adatait.
 • Csapatunkban designerek is megtalálhatók, így régi weboldalát egy modernebb megjelenéssel is felfrissíthetjük.
 • Adatbázisunkban megtalálható a legtöbb prémium Joomla kiegészítő és sablon, amelyet mi már megvásároltunk, így Önnek nem kerül külön pénzébe.
 • Ellenőrizzük, és szükség esetén rendbetesszük a weboldalon keresőoptimalizálás szempontjából a legfontosabb dolgokat.
 • Egy biztonsági audit során elemezzük és megoldjuk weboldala biztonsági problémáit, valamint olyan biztonsági komponenseket alkalmazunk, amellyel weboldala védetté válik a hacker támadások legnagyobb részével szemben.
 • Az oldal "finomhangolása" során beállítjuk az oldal lehető leggyorsabb betöltődési idejét, amely napjainkban kiemelkedő fontosságú a keresők helyezéseinél. (Ez a szolgáltatásunk függ a szerver adottságaitól is.)
 • Szükség esetén vállaljuk a weboldal további munkálatait is: adminisztrátori teendők, tartalom-frissítés, keresőoptimalizálás, közösségi média megjelenés, online marketing fejlesztések, stb.

A fentiek alapján látható, hogy weboldalán nem csupán egy frissítést, hanem egy teljes modernizálást végzünk el, amely után szinte minden esetben jelentősen javul az oldal helyezése a keresőkben is!

Hogyan dolgozunk?

 • Amint felvette velünk a kapcsolatot és megbeszéltük az elképzeléseit, árajánlatot és határidőt adunk meg.
 • Lementjük a teljes régi weboldalát egy saját teszt szerverünkre és itt végezzük el a frissítési mukálatokat. Vagyis nem az "éles" oldalon dolgozunk, ezáltal Önnek nem szünetel a weboldala, valamint a frissítés így teljesen kockázatmentes.
 • Egy saját tárhelyünkön elvégezzük a weboldal frissítését és felújítását a megbeszéltek szerint, amelyet Ön is meg tud tekinteni, és itt véglegesítjük az oldalt.
 • Amennyiben mindennel elégedett, a régi weboldalt lecseréljük az újra, melynek során mindössze néhány percig, max. 1-2 óráig szünetel a weboldala, és az új megjelenése komoly presztizsnövekedéssel jár:)

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.