Google Ads kampánykezelés

Több ügyfél és növekvő bevételek!

Szeretne még több ügyfelet elérni és megtöbbszörözni a bevételeit?
SZERETNE TÖBB ÜGYFELET ELÉRNI ÉS NÖVELNI A BEVÉTELEIT?
A keresőoptimalizálásra fordított kiadásai gyakran nem térülnek meg?
MARKETING KAMPÁNYAIVAL GYORS, MÉRHETŐ ÉS KISZÁMÍTHATÓ BEVÉTELEKET SZERETNE?

Amennyiben a fentiek közül bármelyik kérdésre „igen” a válasz, érdemes igénybe vennie a Google kattintás alapú (PPC) hirdetési lehetőségét, a Google Ads-t!

 

Miért érdemes Google Ads kampányt indítani?

SZÁMTALAN ÜGYFÉL

Magyarországon a lakosság 97 százaléka a Google keresőjét használja termékek vagy szolgáltatások keresésekor. Ezért a potenciális ügyfelei nagy tömegeihez juthat el viszonylag egyszerűen.

HATÉKONY ÉS GYORS

Hirdetése közvetlenül a Google kereső találati listájának első helyein jelenhet meg, ezzel sok időt és energiát valamint tetemes keresőoptimalizálási kiadást spórolhat meg.

KEDVEZŐ ÁR

A fizetési konstrukció rendkívül kedvező, mivel kizárólag a rákattintások után számláz a rendszer, így csak azok után kell fizetnie, akik meg is tekintik a weboldalán az ajánlatát.

HAJSZÁLPONTOS CÉLZÁS

Rendkívül pontos célzási lehetőség. Hiszen hirdetései kizárólag a beállított kulcsszó összetételek keresésére jelennek meg, így kizárható a nagy számú „érdektelen” kattintás.

PONTOSAN MÉRHETŐ

Konverziókövetéssel pontosan mérhető a hirdetés hatékonysága. Nincs többé sötétben tapogatózás a marketing költségeit illetően. Pontosan látja, hogy mennyi a ráfordítás, és mennyi a bevétel.

EGYÉNRE SZABHATÓ

Személyre szabott céloldalakkal, úgynevezett landing page-ekkel (amire látogatói a hirdetésre kattintva érkeznek) megsokszorozhatja hirdetései hatékonyságát és bevételeit.

 

Magyarországon még viszonylag kevés vállalkozás használja a Google Ads hirdetéseket. Ezért, ha él a lehetőséggel, most még jelentős versenyelőnyre tehet szert konkurenciájával szemben!

 

Szakértő kezelés szükséges

Egy nyereséges Google Ads kampány megvalósításához komoly szakértelemre és tapasztalatra van szükség, mivel a nagy számú megjelenési és beállítási lehetőség közül kell választani, valamint egy marketing szempontból létrehozott hirdetési „csatornára” és kiváló céloldalra van szükség. Ezért azt tanácsoljuk, amennyiben szeretné elkerülni a ppc marketing kerete elszórását, AdWords kampányát mindenképpen bízza szakértőkre!

Tapasztalatunk szerint a szakértelem nélkül létrehozott kampányok legnagyobb része veszteséges, míg a szakértők által kezelt kampányok szinte kivétel nélkül mérhető nyereséget termelnek!

 

Miért válasszon minket?

  •   Évek óta kezelünk Google Ads kampányokat ügyfeleink megelégedésére. Ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk a kampányok menedzselésében.
  •   Csapatunk folyamatosan, havi rendszerességgel képzéseken vesz részt, ezért tudásunkat folyamatosan fejlesztjük és mélyítjük.
  •   A Google partnereiként rendszeresen részt veszünk a Google hivatalos képzésein. Így mindig első kézből ismerjük meg a Google Ads aktuális trendjeit, újdonságait.
  •   Marketing ismereteinkkel nem csak a kampányok technikai, hanem tartalmi kialakításában is tudunk segíteni. Egy marketing szempontból helyesen felépített kampány, hirdetés és céloldal fél siker. (A legtöbb szakértelem nélküli hirdető ezen a területen is nagy hibákat követ el.)
  •   Csapatunkban webfejlesztők is megtalálhatók, ezért szükség esetén „házon belül” meg tudjuk oldani egy kiváló céloldal kialakítását, valamint a szükséges megrendelési űrlapok, konverziós és remarketing kódok beépítését a weboldalába.

A fentiek alapján látható, hogy egy megfelelően kivitelezett Google Ads kampány jelentősen növelheti cége ügyfeleinek számát és bevételeit!

 

Hogyan dolgozunk?

PONTOS ÁRAJÁNLAT

Amennyiben felvette velünk a kapcsolatot, munkatársunk felméri az igényeit, és ez alapján pontos árajánlatot ad Önnek.

MARKETING STRATÉGIA

Az árajánlat egyeztetése és elfogadása után kidolgozzuk a célok eléréséhez szükséges marketing stratégiát.

CÉLOLDALAK KIDOLGOZÁSA

Kidolgozzuk és elkészítjük a szükséges céloldalakat weboldalán, amely nélkülözhetetlen a nyereséges kampányokhoz.

KULCSSZÓ ELEMZÉS

Kulcsszó elemzéssel kiválasztjuk a céljai eléréséhez leginkább alkalmas kulcsszavakat, hogy pontosan becélozhassuk a célközönséget.

KAMPÁNY LÉTREHOZÁSA

Létrehozzuk a szükséges kampányokat a megfelelő hirdetéscsoportokkal és hirdetésekkel, és elindítjuk a kampányt.

KAMPÁNY OPTIMALIZÁLÁSA

Kampányait folyamatosan optimalizáljuk. Célunk a lehető legoptimálisabb kattintási összeg elérése, a lehető legnagyobb konverzióval.

 

Havonta jelentést készítünk Önnek kampányai teljesítményéről, így nyomon tudja követni költségei és bevételei pontos alakulását.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.